viernes, 25 de mayo de 2012

 JA TENIM MASCOTA PER L'HORT !!!!

Us presentem a la mascota de l'hort. Es diu LA SENYORA BERGI.
Tant el dibuix com el nom de la mascota han estat escollit a través del concurs realitzat entre tots els nens  i les nenes de l'escola.
El dibuix és del Joan Mesa de 1r B. I el nom va ser escollit perquè va coincidir a les dues classes de 2n.
Esperem que us agradi.

jueves, 17 de mayo de 2012


BUIDATGE DE LES ENQUESTES A LES FAMÍLIES


Primer de tot, volem donar les gràcies a totes les famílies que heu contestat l’enquesta que us van portar els vostres fills.

L’objectiu d’aquesta enquesta era veure quins són els hàbits verds que teniu a les vostres famílies i fer-nos tots conscients de les coses que fem bé i les que podem millorar.

Després de fer el buidatge de les 130 enquestes rebudes, hem pogut observar que hi ha molts hàbits que coneixeu molt bé: utilització de la carmanyola, tancar la llum quan no es fa servir, tancar l’aixeta mentre ens rentem les dents, utilitzar bombetes de baix consum, dutxar-se en comptes de banyarse...

Hi ha altres hàbits que no coneixeu tant, com: reutilitzar l’aigua de l’aire acondicionat i l’assecadora, portar les piles usades al contenidor de l’escola o posar una ampolla petita dins la cisterna del wàter perquè no s’ompli del tot. Aquesta darrera pensem que no la coneixeu tan bé, perquè les cisternes d’ara ja tenen botó de doble descàrrega.

Ens hem fixat també que, tot i conèixer l’hàbit, sovint no el posem en pràctica per diferents motius.

Per exemple, ens hem d’acostumar a fer servir piles recarregables, a portar les piles usades al contenidor de l’escola, a reciclar l’oli de la cuina, a utilitzar el punt verd...

Això és el que volem canviar per millorar el medi ambient.


Una altra vegada, gràcies per la vostra col·laboració. 
Aquí teniu les gràfiques dels resultats de les enquestes per a que les podeu consultar.
Gràfiques circulars : que ens diuen si coneixem o no  l'hàbit.
Gràfiques de barres: que ens diuen amb quina freqüència es practica l'hàbit.