- Controlar que quan els companys agafen paper de mans, agafin només la quantitat que necessiten.
- Controlar que no es malgasti l’aigua, que tanquin l’aixeta, que l’obrin només quan de veritat estiguin preparats per fer-la servir, que l’aigua que sobri vagi a una galleda per regar després les plantes, etc.
- Contar el primer i últim dimecres del mes, quants nens/es no generen cap mena de residu a l’hora de l’esmorzar (perquè porten l’esmorzar en una carmanyola, no porten paper d’alumini, envasos, etc).
- Assessorar i indicar als companys que portin embolcalls per l’esmorzar, quin és el cubell correcte per llençar-los.
- Controlar la caixa per guardar les carmanyoles a l’hora del pati, baixar-la i pujar-la.
- Llegir la consigna del mes i facilitar la seva execució o recordar-la quan es pugui.
- Portar als alumnes de 5è les piles sense bateria per tal que les carreguin.
- Tenir cura de no malgastar fulls i potenciar la reutilització d’aquests.
jueves, 21 de octubre de 2010
TASQUES PELS ENCARREGATS VERDS AL CICLE INICIAL
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario