martes, 3 de febrero de 2015

Nou projecte de RECOLLIDA DE TAPS


Benvolgudes famílies,
Seguint amb el compromís de la nostra escola i el projecte d’Escoles Verdes en promoure els valors de sostenibilitat i solidaritat,  durant aquest curs ens implicarem activament en el projecte TAPONES PARA UNA NUEVA VIDA, que promou la Fundación Seur, i que consisteix en la recollida de taps de plàstic per ajudar a nens i nenes amb greus problemes de salut. Des del seu inici a l'octubre del 2011, 91 nens i nenes han rebut 725.891€ gràcies al reciclatge de 3.000 tones de taps, i s’ha evitat l’emissió de 4.500 tones de CO2, principal gas causant del canvi climàtic. En total més de 1.000 tones de taps reciclats!

Els valors vinculats al projecte que els alumnes poden aprendre són molt valuosos: ajudar als qui més ho necessiten, implicar-se en accions de voluntariat , adoptar un compromís amb la protecció del medi ambient, i en definitiva que amb petits gestos  és possible millorar el dia a dia de moltes persones.

Els alumnes més grans de l’escola seran els responsables del projecte i aniran informant a la resta de l’alumnat, vetllaran per la correcta separació dels taps, quantificaran els taps recollits...

Us convidem a portar tots els vostres taps i dipositar-los al contenidor que trobareu al vestíbul de l’escola. Allà trobareu també els cartells amb la informació dels nens o nenes pels quals estem recollint taps a cada moment (aniran canviant cada dos o tres mesos). Començarem amb la Daniela.

Trobareu informació útil al blog d’Escoles Verdes del web de l’escola i a www.fundacionseur.org

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.
El claustre de mestres

Us presentem a la Daniela, la nena per la que comencem a fer la recollida de taps, a veure quants podem aconseguir!!!
Aquí trobareu molta informació sobre els taps que podeu portar per reciclar!!No hay comentarios:

Publicar un comentario