lunes, 25 de mayo de 2015

III FÒRUM XESC VALLÈS OCCIDENTAL


El passat 14 de Maig l'Escola La Florida vam participar al III Fòrum XESC Vallès Occidental al Vapor Universitari de Terrassa. En representació de l'escola van anar tres alumnes de 5è, l'Axel, la Mireia i la Lídia, i dos mestres, La Caty i la Raquel. 

El tema tractat en aquesta jornada va ser sobre el consum responsable i sostenible. Al llarg de la jornada, les escoles van explicar les seves actuacions, projectes i experiències en aquest àmbit, es va confeccionar un recull de les mateixes i es van presentar unes conclusions. A més, van haver-hi dos debats simultanis, un per a l’alumnat i un altre per al professorat, i la jornada va incloure tres ponències per persones expertes en el tema de l’any. L'objectiu d'aquest fòrum va estar conèixer i intercanviar coneixements, metodologies i experiències entre les escoles compromeses amb la sostenibilitat. 

Nosaltres vam exposar les activitats i actuacions que l'escola ha realitzat sobre el consum responsable de l'aigua, per tal de conscienciar des del més petits als més grans que l'aigua és un bé escàs que no s'ha de malgastar.A continuació teniu l’enllaç on podeu trobar més informació i imatges sobre la trobada.No hay comentarios:

Publicar un comentario